E-Belediye

İLAN

BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

Sivas İli Divriği İlçesi, Kale Mahallesinde mülkiyeti Türkiye Diyanet Vakfı adına kayıtlı 811 ada 3 nolu parselde, İmar planımızın 27M-1c paftasında “Resmi Tesis-Müftülük Ek Bina”, olarak belirtilen alanın “ CAMİ “ alanı olarak düzenlenmesine ilişkin yapılan imar plan değişikliği, Belediyemiz Meclisinin 06.03.2018 tarih ve 11 sayılı kararıyla uygun bulunmuştur.

Yapılan imar plan değişikliği 3194 sayılı yasanın 8/b maddesi gereği 30 gün süreyle ilan olunur.14.03.2018

Muharrem ARDA

Belediye Başkan V.