E-Belediye

İŞKUR KANALI İLE (TYP) BELEDİYE GEÇİCİ İŞÇİ ALIMI

Belediye Başkanlığımız ile Sivas Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü arasında 256336 TYP numarası ile başlatılması planlanan projeye katılmak isteyen vatandaşlarımız başvurularını internet ortamında bireysel olarak ( https://esube.iskur.gov.tr/Typ/TypArama.aspx ) yapmaları gerekmektedir.

Başvuru tarihleri 26/04/2018 ile 30/04/2018 tarihleri arasıdır. Seçmeler 08/05/2018 Salı günü saat 14:30 ile 15:30 arasında Kangal Belediye Taziye Salonunda Noter kurası ile belirlenecektir.Başvuru için Kangal'a gitme zorunluluğu bulunmamaktadır.Başvuru yapacak vatandalaşlarımıza hayırlı olsun.

Hakan GÖK                                                                                                                                             Belediye Başkanı