bilgi@divrigi.bel.tr 0 (346) 418 11 13
BELEDİYEMİZE AİT TÜM ÖDEMELERİNİZİ E BELEDİYE ÜZERİNDEN YAPABİLİRSİNİZ... Tarihi: 17/03/2020

Divriği Belediye Başkanlığı

Bilindiği gibi gerek ulusal gerek uluslararası boyutla yakından takip edilen Yeni koronavirüsü  hastalığı (Covid-19) ile mücadele kapsamında uzman tavsiyeleri, değerlendirmeler ve analizler çerçevesinde zorunlu olmadıkça vatandaşlarımızın kalabalık ortamda bulunmaması önem arz etmektedir.

Bu çerçevede mükelleflerimiz tarafından bizzat belediyemizin ödeme noktalarında gidilerek yapılan tüm ödeme işlemlerinin Belediyemizin www.divrigi.bel.tr adresindeki resmi sitesinde bulunan E-Belediye uygulaması üzerinden banka veya kredi kartı ile gerçekleştirebilirsiniz.  Yeni koronavirisü hastalığı nedeniyle oluşabilecek sağlık risklerini önlemek amacıyla elektronik iş ve işlemlerinizi bu yöntemle yerine getirmenizi önemle tavsiye ederiz”

Divriği Belediye Başkanlığı