GÖREVDE YÜKSELME İLAN Tarihi: 25.01.2021

Belediyemizde THS Sınıfında 1.Derecede boş bulunan 2 ADET TEKNİKER kadrolarına Mahalli İadeler Görevde Yükselme Yönetmeliğinin 8.Maddesi ile 9.Maddesinin,TEKNİKER kadrosu için Yönetmeliğin 9.Maddesinin h/1 maddesinin fıkralarında belirtilen şartlara durumları uyan personellerin müracaatları halinde,T.C. ÇEVRE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI Yerel Yönetimler Genel Müdürlüğü tarafından, 2021 yılında Anadolu Üniversitesi tarafından gereçkeleştirilecek olan Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği sınavlarına gönderileceklerdir.

Yine sınava ilişkin konu başlıkları da Yerel Yönetimler Genel Müdürlüğünün ilgili internet sitelerinde yayımlanmıştır.

Sınavlarda başarılı olmak için ,Mahalli İdareler Görevde Yükselme Yönetmeliğinin 13. ve 14. Maddelerindeki hükümler esas alınacaktır.

Şartları uygun olan personelin gerekli müraacatı en geç 01 Şubat 2021 tarihine kadar Belediye Başkanlığımıza yapmaları hususunda;

Bilginize rica ederim.